Atenție la petarde și la abuzuri!

de Florian
0 Comentariu 91 views

Ministerul de Interne, Ministerul Sănătății avertizează românii să evite să lanseze dispozitive pirotehnice în noaptea de Revelion care provin din surse nesigure sau sunt contrafăcute.

De asemenea, românii sunt sfătuiți să fie atenți la colindători, la răufăcători.

Ministerul Sănătății și direcțiile județene de Ambulanță spun că excesele culinare-bahice duc la apelul la serviciile de urgență, de aceea românii trebuind să mănânce ponderat și să nu facă abuzuri.

De asemenea IGSU avertizează că efectele pirotehnice, petrecerile în spații neautorizate pot duce la accidente, la incendii.

Drumețiile montane, petrecerile pe litoral trebuie să fie atent gestionate fiindcă există riscul hipotermiei și chiar al decesului prin expunerea inutilă la apă rece sau aer rece.

Există și riscul propagării epidemiilor și virozelor, de aceea, e bine să fie luate măsuri de protecție ptecum masca, consultul medicului, deplasările inutile.

Poliția anunță că a instituit filtre pentru a prinde șoferii băuți sau drogați care vor ieși în această noapte în trafic.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.