Accident rutier grav în Teleorman! S-a activat planul roșu!

de Florian
0 Comentariu 47 views

Pe E 70, în județul Teleorman, între Bujoreni și Prunaru, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri și un autocar.

Conform Antena 3 CNN,   au fost implicate  18 persoane, 5  dintre acestea,  3 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme. Oaltă persoană adultă a fost dusă ulterior la spital.

S-a intervenit cu  2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.  Din cadrul ISU Giurgiu.a venit  o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD. De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 autospecială pentru transport victime multiple. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Ulterior, au mai venit 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SMURD din cadrul ISU București-Ilfov.

Planul Roșu a fost dezactivat.

Sursa foto: Antena 3 CNN

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.