Accident rutier grav în Teleorman! S-a activat planul roșu!

de Florian
0 Comentariu 138 views

Pe E 70, în județul Teleorman, între Bujoreni și Prunaru, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri și un autocar.

Conform Antena 3 CNN,   au fost implicate  18 persoane, 5  dintre acestea,  3 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme. Oaltă persoană adultă a fost dusă ulterior la spital.

S-a intervenit cu  2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.  Din cadrul ISU Giurgiu.a venit  o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD. De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 autospecială pentru transport victime multiple. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Ulterior, au mai venit 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SMURD din cadrul ISU București-Ilfov.

Planul Roșu a fost dezactivat.

Sursa foto: Antena 3 CNN

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.