102 candidați candidează pentru funcția de primar al orașului Toronto, Canada

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 155 views

Un număr record de 102 persoane s-au înscris pentru a candida la postul de primar al orașului Toronto, Canada, potrivit rapoartelor CBC. Acesta este cel mai mare număr de candidați înregistrat vreodată în alegerile canadiene.

Acest total depășește precedentul record de 65 de candidați înregistrat în alegerile municipale din 2014. La alegerile municipale din 2022, 31 de candidați s-au înscris pentru funcția de primar al Toronto. Până la ora 14:00 vineri, care era termenul limită, un total de 102 persoane și-au înregistrat candidaturile. Secretarul orașului Toronto, John Elwidge, a validat toți candidații, a anunțat primăria într-un comunicat. Alegerile pentru primarul din Toronto sunt programate pentru 26 iunie.

Postul de primar al metropolei canadiene a devenit vacant după ce primarul în funcție al orașului Toronto, John Tory, și-a anunțat demisia pe 17 februarie, citând o “relație nepotrivită” cu un angajat al administrației orașului.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.