Vodafone a lansat primul magazin EasyTech, situat la partenerul clădirii Magheru One de pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 157 views

Vodafone a lansat recent primul său magazin EasyTech, semnalând astfel începutul unei noi etape în procesul său de transformare într-o companie de tehnologie. Acest nou magazin este situat în clădirea Magheru One de pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București și are la bază un concept care promite să ofere clienților o experiență îmbunătățită în ceea ce privește testarea și utilizarea tehnologiei.

Magazinul EasyTech Vodafone este un pas important în transformarea companiei într-un furnizor de servicii tehnologice, care presupune regândirea experienței oferite clienților în întregul lanț de retail. Acest nou concept oferă o soluție unică pentru clienți, oferind o gamă extinsă de produse, precum și serviciile TechXpert, prin care consultanți instruiți și certificați vor oferi clienților consiliere și sfaturi de utilizare pentru produsele disponibile în magazinele Vodafone.

Unul dintre principalele avantaje ale magazinului EasyTech este faptul că clienții pot testa tehnologia înainte de a o achiziționa, ceea ce le permite să ia o decizie mai informată atunci când cumpără produse. De asemenea, magazinul oferă o gamă extinsă de produse, inclusiv cele mai recente modele de telefoane mobile și tablete, accesorii și gadget-uri.

O altă caracteristică importantă a magazinului EasyTech este serviciul TechXpert, care oferă clienților acces la consultanți instruiți și certificați, care pot oferi consiliere și sfaturi de utilizare pentru produsele disponibile în magazinele Vodafone. Acești consultanți sunt instruiți pentru a răspunde la orice întrebare și a oferi soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

„Cu Vodafone EasyTech vrem să oferim acces la tehnologie ușor de găsit, ușor de plătit, ușor de folosit tuturor românilor. Primul magazin EasyTech aduce o experiență pe care ne-o dorim cât mai plăcută și utilă pentru clienții care au nevoie să vadă, să întrebe, să testeze produsul, beneficiind de consultanță din partea TechXpertului Vodafone, înainte de a se decide asupra achiziției. Ne propunem ca în maximum doi ani de zile toate magazinele noastre să treacă prin acest proces de transformare astfel încât să poată beneficia de produsele și serviciile EasyTech cât mai mulți clienți”, a declarat Nedim Baytorun, Director Consumer Business Unit, Vodafone România

Prin lansarea magazinului EasyTech, Vodafone își consolidează poziția de lider în piața de telecomunicații și tehnologie. Această mișcare arată angajamentul companiei de a oferi clienților săi cele mai bune servicii și soluții tehnologice, precum și de a-și extinde ofertele de produse și servicii. În plus, magazinul EasyTech reprezintă un pas important în procesul de transformare a companiei, care este într-o continuă evoluție și dezvoltare.

În cadrul planului său de transformare într-o companie de tehnologie, Vodafone nu se concentrează doar pe oferirea de servicii cu valoare adăugată și pe extinderea gamei de produse, ci vine și cu noutăți legate de designul magazinelor sale. Noile magazine EasyTech sunt concepute pentru a integra optim toate zonele de interacțiune și de produs, specifice unui retailer modern de tehnologie.

Amenajarea magazinelor este un aspect important pentru Vodafone, care dorește să ofere clienților săi o experiență de cumpărare plăcută și interactivă. Magazinul EasyTech vine cu un concept de amenajare care este același pentru toate magazinele din grupul Vodafone, iar România se numără printre primele țări care implementează acest nou format.

Clienții vor putea descoperi o gamă largă de produse potrivite pentru diverse arii de interes, precum tehnologie pentru acasă, tehnologie pentru afaceri, tehnologie pentru familie sau hobby. Acest lucru va permite clienților să aleagă cele mai potrivite produse pentru nevoile lor. De asemenea, magazinele EasyTech vor oferi un mediu interactiv, unde clienții pot testa produsele, interacționa cu acestea și obține sfaturi de la consultanții TechXpert.

Printre noutățile aduse de noul design se numără și o abordare diferită în ceea ce privește afișarea produselor. În locul rafturilor clasice, noile magazine vor integra tehnologia într-un mod mai interactiv, astfel încât clienții să poată experimenta produsele și să își facă o idee mai clară despre cum acestea funcționează.

Magazinele EasyTech vor oferi și servicii cu valoare adăugată, precum TechXpert, care oferă consultanță și sfaturi de utilizare pentru produsele disponibile în magazinele Vodafone, buyback, care permite clienților să își vândă telefoanele vechi pentru a cumpăra produse noi, și asigurare pentru dispozitive, care protejează dispozitivele împotriva deteriorării și furtului.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.