Viscolul și ninsoarea au paralizat Constanța!

de Florian
0 Comentariu 84 views

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al Judeţului Constanţa au precizat că un număr de 162 de persoane în blocate în autoturisme, în zăpadă, pe drumurile din judeţ, iar peste 200 de pompieri militari pentru a îndepărta efectele negative produse de acest cod roşu de viscol puternic, fiind aduşi oameni din tura liberă, scrie Pro TV.

IJSU  Dobrogea Constanța a precizat:

„La această oră în judeţul Constanţa toate drumurile judeţene şi naţionale sunt închise în continuare. Avem acum 162 de persoane blocate în autoturisme, peste 51 de autovehicule blocate în zăpadă. La această oră sunt 65 de localităţi fără energie electrică şi 33 de localităţi fără alimentare cu apă.

Avem în teren peste 200 de pompieri militari care execută misiuni pentru înlăturarea tuturor efectelor negative produse de acest cod roşu, peste 100 de utilaje care intervin pentru deszăpezirea şi deblocarea drumurilor, de asemenea echipaje de la poliţie, de la jandarmerie, primărie, poliţie locală, RAJA, RAJDP, Enel şi alte instituţii”.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.