VIDEO: Farul câștigă titlul de Campioană a României în urma unui meci cu o revenire spectaculoasă! Tinerii antrenați de Hagi nu s-au dat bătuți și au atacat continuu până când au demontat FCSB-ul

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 192 views

Farul a triumfat în fața FCSB-ului, cu un scor de 3-2, consacrându-se astfel noua campioană a României! Meciurile din ultima etapă a play-off-ului nu mai au relevanță.

Echipa mai puțin experimentată, cu un buget mai redus și considerată subvalorizată în evaluările teoretice, a fost condusă cu 0-2. Însă nu a renunțat, s-a refăcut, a schimbat soarta jocului și a câștigat titlul. Mersul acestei „finale” a fost de-a dreptul epic, asemenea parcursului întregului club, pe care Hagi l-a creat într-un câmp din Dobrogea.

Afișul care anunța „Finala campionatului” și artificiile pe care suporterii constănțeni le-au adus la marginea terenului reprezintă noi elemente, nevăzute etapă de etapă, care pot influența performanța unor jucători, scăzând-o.

Atmosfera de meci crucial, cu un premiu de mare valoare la bătaie, pare să-i afecteze în special pe portari. Aioani și Târnovanu sunt foarte apreciați, și pe bună dreptate!, datorită contribuției lor la succesul echipelor lor de-a lungul sezonului, dar în acest meci par că au pierdut toate calitățile care i-au făcut remarcabili până acum.

Sursa foto: Facebook Farul Constanța

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.