Twitter reactivează contul rapperului Kanye West

Rețeaua de socializare X (fostă Twitter) a restaurat contul artistului hip-hop Kanye West după opt luni de blocare.

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 65 views

Rapperul Kanye West a primit din nou accesul la contul său pe rețeaua de socializare X (anterior Twitter), după ce acesta a fost suspendat pentru opt luni.

Cu toate acestea, contul său va opera cu anumite limitări: Kanye West nu va putea să monetizeze contul, iar reclamele nu vor fi afișate în vecinătatea postărilor sale.

Blocarea contului lui Kanye West s-a produs ca urmare a unor comentarii antisemite pe care acesta le-a făcut. West a postat o imagine cu o svastică în centrul Stelei lui David pe Twitter. Conturile sale de pe alte platforme de social media, inclusiv Instagram (deținut de Meta, o organizație care este interzisă în Rusia pentru extremism), au fost de asemenea suspendate.

La începutul lunii decembrie, West a menționat într-o emisiune a conspiraționistului Alex Jones de la InfoWars că „există aspecte pozitive și în Hitler”. „Fiecare persoană a adus o contribuție valoroasă. Chiar și Hitler”, a afirmat rapperul. „Isus poate salva pe toată lumea”, a adăugat el.

În martie, când a fost restaurat contul său de Instagram, Kanye West a anunțat în prima sa postare că nu mai este antisemit. Artistul a declarat că interpretarea rolului lui Jonah Hill în filmul „Macho and Nerd” (în care Hill interpretează personajul Morton Schmidt, sau “tocilar”) l-a determinat să își schimbe opinia.

Kanye West (Foto: Randall Hill/Reuters)

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.