UPDATE: Numărul morților în urma coliziunii cu trenul în India crește la 70 / Tragedie feroviară în India: Coliziunea a trei trenuri face cel puțin 50 de victime

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 178 views

UPDATE: Potrivit agenției Press Trust of India, care citează autoritățile locale, bilanțul deceselor în urma coliziunii de trenuri din India a crescut la 70, în timp ce numărul răniților a depășit 350.

Inițial, s-au raportat aproximativ 50 de decese și 200 de persoane rănite.

Știrea inițială:

În data de 2 iunie, o tragedie feroviară s-a produs în statul Odisha, India, unde trei trenuri s-au ciocnit, provocând moartea a cel puțin 50 de persoane și rănirea a aproximativ 350. Există îngrijorarea că s-ar putea afla persoane sub vagoanele răsturnate.

Evenimentul tragic este raportat de Hindustan Times.

Incidentul a avut loc în apropierea orașului Balasore, în Odisha. Conform informațiilor preliminare, un tren de pasageri care circula pe ruta Bangalore – Kolkata a deraiat parțial în urma unei coliziuni cu un alt tren de pasageri. Mai multe vagoane au ajuns pe linia adiacentă, unde au fost lovite de Coromandel Express, un tren rapid care se îndrepta de la Calcutta la Chennai.

Mai multe echipe specializate efectuează operațiuni de căutare și salvare. Peste o sută de membri ai Forței Naționale de Răspuns la Dezastre sunt angajați în aceste misiuni.

Toate spitalele și instituțiile medicale din zonă sunt în alertă. Există temeri din partea autorităților că multe persoane ar putea fi încă prinse în vagoanele deteriorate.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.