Ți-e dor de Jurassic? Vino la Esplanada București, să vezi dinozaurii care au bucurat copilăria părinților tăi!Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 106 views

Deja cei care au văzut Jurassik Park prima oară la Cinema sunt părinți în toată regula, unii au copii aflați la liceu sau la facultate. Dar Jurassic Mania revine iar Esplanada București a pregătit între 23 septembrie și 8 octombrie 2023 o serie întreagă de surprize.

Iată ce scriu organizatorii pe Facebook:

„Dinozaurii Invadeaza București Centrul Comercial Esplanada !!

Prima expozitie de Dinozaurii din #Romania. Un mod imersiv, spectacular care o transforma într-un adevărat scenariu preistoric. Protagoniștii de necontestat sunt întotdeauna dinozaurii și alte animale preistorice. Multe modele, toate reconstruite fidel și riguros la dimensiune completă, dintre care unele sunt în mișcare și sunt de dimensiuni gigantice,ne spun povestea lor și evoluția vieții pe uscat și în mări. Ele ies în evidență și cele mai cunoscute reptile preistorice sunt cunoscute ca: Tyrannosaurus-Rex, Spinosaurus și Velociraptor. Nu lipsesc reconstrucțiile dedicate rămășițelor fosile și scheletelor de animale enorme și letale care au trăit cu milioane de ani în urmă. informatii si rezervari

Cumpără bilet

Sursa foto: Expo Jurassic Tour

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.