SINDICOM cheamă la înscrieri în vara lui 2024! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 56 views

SINDICOM cheamă la înscrieri în vara lui 2024!

Iată ce au scris pe Facebook cei de la Sindicatul SINDICOM:

„Susține și tu negocierea colectivă! Înscrie-te în Sindatul National al angajaților din Auchan – SINDICOM pe www.sindicom.ro și, dacă ai făcut-o deja, comentează-ne cu o poză cu tine purtând insigna!
Ultimele şedinţe de negociere au fost marcate de multe calcule pe bugetul disponibil, însă pentru a câştiga un buget cât mai mare, cu măriri cât mai semnificative, avem nevoie de presiunea colectivă din teren, să dovedim că negocierea şi rezultatul ei chiar au un impact asupra câtor mai mulţi angajaţi. Sperăm ca în cât mai puțin timp să primim o ofertă de contract colectiv cât mai bună pentru angajați din partea conducerii Auchan, pe care tot voi, membrii Sindicatului Național Sindicom o să o validați sau nu. Zvonurile cum că diverse măriri nu s-au dat „din cauza sindicatului” sunt complet false. Nimeni și nimic nu poate impiedica o companie să ofere majorări salariale atunci când dorește.
Sindicatul și echipa de negociere solicită în negocierea colectivă măriri cât mai consistente pentru toți colegii, pentru prima dată introduse direct în contractul colectiv de muncă. Cel mai important acum e să creștem puterea colectivă pentru a influența rezultatul negocierii!
Ne apropiem de 2000 de membri şi mai avem nevoie doar câteva procente pentru a ajunge la cei 35%+ pentru a deveni reprezentativi, cea mai puternică poziţie din punct de vedere legal. Ţinta rămâne să depăşim acest barem cât mai rapid, pentru un impact cât mai mare în această negociere. De asemenea, purtatul insignelor şi restul acţiunilor colective şi-au spus deja cuvântul, crescând semnificativ numărul de înscrieri. Însă trebuie să creștem atât rata înscrierii, cât și de mobilizare. Cu cât suntem mai mulți membri și cu cât purtăm insigna și suntem conectați mai mult la negocierea colectivă, cu atât putem obține mai mult!
Așadar, înscrie-te și tu pe www.sindicom.ro dacă nu ai făcut-o deja și comentează la această postare cu o poză cu tine purtând insigna și orașul din care ești.
Împreună câștigăm!”

Sursa foto: SINDICOM

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.