„Serbările zăpezii” la final!

de Florian
0 Comentariu 53 views

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost prezent la unul dintre cele mai apreciate evenimente ale sezonului de iarnă – „Serbările Zăpezii”.
Evenimentul, care are loc la Băișoara și a ajuns la cea de-a XX-a ediție, se desfășoară în perioada 8-11 februarie 2024.
Pe parcursul celor patru zile, pe lângă concursul de schi, în stațiunea clujeană au loc multiple activități, printre care și un program susținut de cântăreți de muzică populară și jucăuși clujeni.

CJCPCT Cluj a scris pe Facebook:

„Astfel, sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 16:00, s-a desfășurat un program artistic, unde au evoluat tineri interpreți clujeni, precum: Larisa Gurzău, Roxana Maria Pop, Ștefan Suciu, Ștefania Viorela Cotîrlă, Dragoș Cîmpean, Decebal Cîmpean, Teodora Nan, Denisa Giurgiu, Adela Burcă și Paul Sîmbotelecan.
De asemenea, evenimentul a fost onorat de prezența artiștilor Adriana Irimieș și Valeria și Traian Ilea.
Nu în ultimul rând, Ansamblul Folcloric Studențesc „Mugurelul” al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, conducerea artistică și coregrafia Alina și Paul Remeș, au oferit un spectacol impresionant de dansuri tradiționale, aducând în prim-plan frumusețea și bogăția patrimoniului cultural clujean”.

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.