Sediu nou, modern, pentru birourile de evidența populației din Sectorul 3

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 776 views

Primăria Sectorului 3 din București a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare a noului sediu pentru birourile de evidența populației, situat pe strada Nerva Traian nr. 1. Acesta va fi deschis publicului începând cu data de 2 mai, având ca scop centralizarea serviciilor într-un singur loc, modern și echipat corespunzător.

Noul centru va adăposti inițial birourile 3 și 5, iar după o săptămână de la deschidere, birourile 2 și 4 se vor muta și ele în aceeași locație. Singurul birou care va rămâne în vechea locație este nr. 1, situat pe strada Matei Basarab, nr 32, corp C, în incinta liceului Matei Basarab.

Unul dintre avantajele noului sediu este creșterea numărului de puncte de preluare a imaginilor pentru cărțile de identitate, de la 5 la 8. Cetățenii care au fost programați la birourile ce se vor muta în noul centru vor fi anunțați prin email despre locul în care trebuie să se prezinte. Programările se pot face în continuare online.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inspectat lucrările de modernizare și a subliniat importanța unui sediu nou și modern pentru activitatea de evidență a populației. “Modul în care funcționa activitatea de evidență a populației nu avea nicio legătură cu o capitală europeană. Am considerat că este timpul să avem un sediu nou, modern, cu mai multe facilități, în care cetățenii să poată obține rapid documentele de care au nevoie”, a declarat edilul Sectorului 3.

Această inițiativă reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor și în adaptarea lor la standardele unei capitale europene. Noul sediu va permite o mai bună organizare a activităților și va asigura un mediu mai plăcut și eficient pentru atât pentru angajați, cât și pentru cetățenii care solicită serviciile acestora.

Sediu nou modern pentru birourile de evidenta populatiei din Sectorul 3 2Sediu nou modern pentru birourile de evidenta populatiei din Sectorul 3 3

Sursa fotografii: Facebook Primaria Sectorului 3

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.