România joacă ultimul amical în compania selecționatei statului Liechtenstein pe 7 iunie 2024!

de Florian
0 Comentariu 78 views

Pro TV, Voyo și Pro Arena transmit meciul care începe în data de 7 iunie 2024, de la ora 21.00.

Înainte de acest meci, selecționerul Edy Iordănescu a declarat, citat de Sport.ro:

„Stafful medical lucrează la capacitate maximă şi mai mult ca oricând, din păcate. Suntem în proces de recuperare cu 2-3 băieţi, deja Deian Sorescu este 100% recuperat, dar au mai apărut două-trei probleme medicale, din păcate, după meciul cu Bulgaria. Astăzi vom afla mai multe dar sper să nu fie ceva grav.

Nu îmi cereţi detalii sau nume, pentru că vrem să le gestionăm bine intern. În ceea ce îl priveşte pe Denis Alibec sunt şanse importante ca el să fie recuperat în câteva zile. Dar pentru orice antrenor este important ca toţi jucătorii să fie valizi şi în perioada de pregătire. Important este că nu este ceva grav şi că îl vom recupera.

În fiecare zi gândul se îndreaptă către următorul moment şi avem multe de gestionat în fiecare zi. Dar cred că înainte de toate trăim momente frumoase, unice, simţim asta pentru că după foarte mult timp România va fi din nou la un nivel înalt.”

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.