„Rivalii”, după cinci ediții au înmulțit de patru ori audiența TVR 2 la momentul de start al emisiunii!

de Florian
0 Comentariu 78 views

Producătoarea Marina Almășan a publicat pe Facebook rezultatul celei mai recente analize de piață, privind audiența. Astfel, la ora 15,00, sâmbătă, când a început emisiunea (sezonul a ajuns la cea de a cincea emisiune de la reluarea în octombrie după ce în vară reluările fuseseră nejustificat suspendate și se dorea scoaterea emisiunii din grilă) pe TVR2, audiența a crescut de patru ori!

Marina Almășan a scris pe Facebook:

„În lumea noastră, a oamenilor de televiziune, graficele de audiență sunt măsura felului în care produsul nostru și-a atins ținta.

Ca producator, aștepți cu înfrigurare a doua zi, pentru a te cufunda în tabelul cu mii de cifre, pentru a luneca ușor pe linia televiziunii tale din graficul audienței, în care diferitele culori se întretaie, luptând pentru aceeasi cauză : cucerirea publicului.
A înțelege exact un tabel de audiențe nu e tocmai simplu. O valoare înscrisă în tabel trebuie privită in strânsă corelație cu multi factori : care este audiența medie a canalului difuzor, apoi ora la care este difuzată emisiunea ta, ponderea telespectatorilor tăi in numărul celor care, la acea oră, aveau televizoarele deschise ( cota de piață), nu în ultimul rând , felul in care ai contribuit la audiența Canalului tău : ai crescut-o, sau ai scăzut-o. Acesta ar trebui să fie, din punctul meu de vedere, indicatorul primordial în păstrarea in grilă a unui program de televiziune.
Bref, nu vreau să vă umplu capul cu “bucătăria” profesiei noastre! Vreau doar să mă bucur, alături de echipa mea, de faptul că ediția de ieri a emisiunii RIVALII a înmultit, in punctul său de vârf, DE PATRU ORI audiența TVR2 de la momentul începerii emisiunii!
Nu pot decât să vă mulțumesc!
…și să mă necăjesc că , după deja 5 ediții, mai ex
istă foarte multă lume care nu știe că, după cele trei luni de pauză forțata din vară, noi ne-am reluat locul in grila…
Dar incet-încet, ne vom recăpătapublicul pierdut! O simt din tot sufletul! ”
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.