„Regele” Hagi „tună” contra arbitrajului de la cel mai recent meci al Farului!

de Florian
0 Comentariu 184 views

Meciul Farul-Hermanstadt (Farul a fost gazdă la Ovidiu) a fost un prilej în care Hagi a criticat arbitrajul partidei, alegându-se cu trimiterea în tribune.

Farul a fost egalată la scorul de 1-o pe final de meci, după o fază în care s-a cerut fault de către Farul. Hagi fiind trimis în tribune de către arbitrul partidei după ce a cerut fault.  Farul care avea nevoie de o victorie ca de aer a ajuns la o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie, ieri remizând 1-1 cu FC Hermanstadt.

„Regele” Hagi, scrie Hotnews.ro (preluând declarația acestuia pentru Digisport) a declarat:

„În fotbal sunt momente și momente. Se pare că nu gestionăm bine lucrurile, chiar dacă jucăm bine până în minutul 60-65. Dar astăzi trebuie vorbit de domnul arbitru, nu de echipa noastră. M-am dus la el să-l întreb de ce nu a dat fault. De ce nu dai? Dacă se ia un gol dintr-o astfel de fază, întorci, revii, dai fault.

Chiar dacă jucătorul nostru a avut mingea. Mi-a dat direct roșu. Normal că după aia am mai zis și eu câte ceva, dar nu se poate. Atâta aroganță… E dreptul meu să mă duc la un arbitru să-l întreb. Să iasă el în evidență la sfârșit. 100% e fault. De ce cei de la VAR nu au dat? Ce să explice?

Meciul s-a terminat și noi am luat gol din faza aia. Nu căutăm scuze. E clar că ceva nu funcționează. I-ai dat lui Hagi roșu, te-au văzut cei de la Cluj, te-a văzut toată lumea. Mamă, ce ai făcut! De ce nu ai dat fault? A văzut toată România. E prea clar, Larie a dat cu capul, adversarul a venit și a dat în el.

Dacă nu e așa, înseamnă că nu înțeleg eu fotbalul. Suntem prea la cald să le zic pe toate, cu toate că știu. Trebuie să joci 90 și ceva de minute fotbal, nu doar 60. Cum o făceam anul trecut. (…) Nu am voie să-l întreb de ce nu a dat fault? Ce să faci? Rămâi așa și te uiți. Mi-a zis la revedere, apoi i-am zis și eu vreo două lucruri. Nu te-am îmbrâncit, nu ți-am făcut nimic. Noi trebuie doar să stăm drepți”

Sursa foto: Hotnews.ro

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.