Regele Charles III are cancer! Mesajul Palatului Buckingham!

de Florian
0 Comentariu 66 views

Palatul Buckingham a precizat că în cursul investigațiilor pentru operația de la prostată, Regele Charles a fost diagnosticat cu un cancer, dar care nu e la prostată. Deși a început de luni tratamentul, regele va limita aparițiile publice deși nu va renunța la activitățile de șef al statului britanic.

Pro TV, citând Palatul Buckingham a declarat:

„În timpul recentei intervenţii spitaliceşti a Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer.

Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice. Pe parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat şi de actele oficiale ca de obicei.

Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenţia lor rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente din spital. El rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce priveşte tratamentul său şi aşteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice complete.

Majestatea Sa a ales să împărtăşească diagnosticul său pentru a preveni speculaţiile şi în speranţa că poate ajuta la înţelegerea publică a tuturor celor din întreaga lume care sunt afectaţi de cancer”

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.