Rareș Bogdan, atac la PSD

de Florian
0 Comentariu 127 views

Important lider în staff-ul PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, citat de Pro TV, a declarat că Premierul Marcel Ciolacu este conștient de faptul că – fără banii europeni din PNRR, care vin cu anumite condiții, impuse de Comisia Europeană, care vizează inclusiv deficitul bugetarRomânia ar  intr în faliment.

Rareș Bogdan a spus:

”Ultima dată ne-am întâlnit la Bruxelles și știe foarte bine că, fără bani europeni, fără banii din PNRR, inclusiv tranșa care trebuie încasată până 1 ianuarie și fără banii din fondurile structurale, România intră în faliment.” 

Liberalul a mai declarat :

Ați văzut declarațiile mele de la Baia Mare și de la Zalău, între pătrunjel și ceapă, usturoi și ceasuri, am reușit să facem și declarații despre România. Nu cred că e o capcană pentru PNL, e o capcană pentru România! Pentru că, să știți un lucru, nu poți să subapreciezi pensionarii, nu poți să-i consideri masă de manevră, cum îi consideră cei care fac astfel de declarații. Oamenii își fac gânduri, își fac proiecții, după care, ce să le spunem? Că nu sunt bani?

Prima dată te uiți dacă ai bani, după care anunți măririle de pensii și salarii.

Pe de o parte, știți cum e, e o ciudățenie. Patru luni de zile ni s-a spus că trebuie să fim responsabili, să strângem cureaua, să restrângem cheltuielile bugetare, să venim cu măsuri antievazioniste și să acceptăm că trebuie scoase anumite excepții și chiar mărirea unor impozite. Cu greu am acceptat acest lucru.

Am acceptat, n-am văzut măsurile de restrângere a cheltuielilor prea mult. Am văzut cele care afectează mediul privat, în schimb, din plin. Deci, am văzut tot felul de măsuri care astăzi par uitate complet, și România ar avea bani, oricâți, pentru a anunța orice fel de măsură.

Să fim odată serioși, nu poți să împovărezi doar mediul privat. Eu știu că socialiștilor, socialiștii sunt cei care împart banii strânși de guvernările de dreapta. Așa e de când e lumea, și a spus-o Thatcher, n-a spus-o Rareș Bogdan. Margaret Thatcher, pentru colegii socialiști care poate nu știu.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.