PSG a avut cel mai prost început de an din 22 de sezoane

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 183 views

Paris Saint-Germain a fost învinsă pe teren propriu de Lyon cu scorul de 0-1 duminică, 2 aprilie. Aceasta reprezintă a opta înfrângere a echipei din cele 18 meciuri disputate în toate competițiile de la începutul anului 2023. PSG nu a avut un start atât de dificil într-un an de la 2001, când Mauricio Pochettino, Mikel Arteta, Jay-Jay Okocha și Nicolas Anelka au jucat în 18 meciuri, obținând nouă înfrângeri, conform datelor Opta.

De-a lungul anului 2023, PSG a suferit înfrângeri în fața echipelor Rennes (0:1, 0:2), Bayern Munchen (0:1, 0:2), Lens (1:3), Monaco (1:3) și Lyon (0:1). De asemenea, echipa a suferit o înfrângere dureroasă în deplasare la Marsilia, scor 1:2, eliminându-se din Cupa Franței într-un stadiu incipient.

Cu toate acestea, PSG rămâne pe primul loc în clasamentul Ligue 1, în mare parte datorită performanței excelente din prima jumătate a sezonului. Echipa are un avans de șase puncte față de urmăritorii cei mai apropiați. Sâmbătă, 8 aprilie, parizienii vor juca în deplasare împotriva echipei Nice.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.