Partidul Români pentru România, conferință de presă din 1 martie la Buzău!

de Florian
0 Comentariu 77 views

Azi a avut loc conferința de presă a Partidului Români pentru România din data de 1 martie în municipiul Buzău, susținută de către deputatul de Buzău, Nicolae N Roman, general maior doctor (rtg), președinte al acestei formațiuni politice.

Conferința a debutat cu un mesaj despre tradiția Mărțișorului, o tradiție multimilenară. Este o zi în care uităm de toate necazurile cotidiene pe care unii politicieni se chinuie să le facă. Vorbitorul a adresat urări de bine doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 1 Martie.

Vorbitorul a mai declarat că s-a pierdut o bătălie a credinței. Un popor ortodox, poporul grec, patria democrației,  a aprobat în Parlamentul elen să fie legalizată uniunea între persoane de același sex.

O altă direcție a conferinței a evoluat spre faptul că Biserica Ortodoxă Română va avea o misiune grea în acest an pentru a ține piept provocărilor care atentează la calitatea sfântă a familiei formate dintre un bărbat și o femeie.

Continuă ciolaniada, pe primul loc, arată deputatul Roman, mai ales privind alegerea Președintelui României. România ar avea nevoie de un președinte cloșcă, fiindcă trebuie să avem nevoie de un lider bărbat, ori femeie care să coalizeze energiile poporului în jurul lui pentru ca oameni capabili să fie votați de cât mai mulți alegători, inclusiv președintele României.

Vorbitorul a reaminiti momentul martiriului lui Horea Cloșca și Crișan din 28 februarie 1785 și momentul declarației din 27 februarie privind ignorarea jertfei eroilor Neamnului din toate timpurile.

Fiind schimbul de generație politică, vorbitorul a solicitat o prezență masivă la vot, fiindcă rezulttul din acest an ne-ar putea influența viața deceniilor următoare.

Un jurnalist a întrebat cum comentează afirmația Președintelui Macron care ar dori ca forțele NATO să intre în Ucraina și să atace Rusia/

Generalul Roman a declarat că personal, consideră că este fericit că Emannuel Macron nu este președintele României. A precizat că NATO este o organizație politico-militară, nu militaro-politică, deci este nevoie de consens politic pentru a stabili misiunile militare. România trebuie să monitorizeze politic situația care apoi să fie evaluată în sistem militar.

Sursa foto: Facebook

 

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.