Orban Viktor atacă declarativ SUA!

de Florian
0 Comentariu 183 views

Ungaria a fost sprijinită mereu de SUA. În vara lui 1989, George H Bush vizita Budapesta iar maghiarii dezveleau statuia unui general american care în 1919-1920 susținuse drepturile maghiare în Transilvania.

Oban Viktor, Premierul Ungariei a început o retorică agresivă la adresa SUA pe care le acuză că deși Ungaria este aliat în NATO, SUA tratează Ungaria ca inamic, scrie Pro TV, citând surse de la Budapesta.

Orban Viktor, premierul Ungariei a declarat:

Știți, din păcate, nu sunt politicianul preferat al liberalilor. Dar nimeni nu poate fi perfect. Principala prăpastie dintre cele două tabere este de natură antropologică. Unii oameni cred că ei, ego-ul lor, este cel mai important lucru. În timp ce alții, printre care mă număr și eu, cred că există lucruri care sunt mai importante decât mine, decât ego-ul meu. Dumnezeu, casa, familia. Liberalismul a însemnat inițial libertate. În acest moment, însă, liberalii din Europa sunt dușmanii libertății. Suntem aliați ai Statelor Unite, dar ei ne tratează mai rău decât pe ruși. Suntem membri ai NATO. Suntem un aliat al Statelor Unite și suntem tratați mai rău decât Rusia, după cum știți. Ce înseamnă asta?”.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.