Nou pe Netflix: 5 filme de vizionat în această săptămână (28 august – 3 septembrie)

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 562 views

Dacă ești în căutarea de conținut nou și interesant pe Netflix, ai noroc. Această săptămână aduce numeroase filme și seriale care promit să îți capteze atenția. De la adaptări ale unor serii manga populare, la reality show-uri și comedii romantice, oferta este diversă și plină de surprize. Haide să descoperim împreună cele mai interesante producții care vor fi disponibile pe platformă în această săptămână.

1. “One Piece”

Una dintre cele mai așteptate lansări de pe Netflix este adaptarea în live-action a celebrului serial manga “One Piece”. Povestea urmărește aventurile lui Monkey D. Luffy în căutarea comorii legendare “One Piece”, care îl va transforma în “Regele Piraților”. Echipat cu puterile sale elastice obținute după ce a mâncat fructul Gum-Gum, Luffy își însoțește prietenii de încredere, Nami și Roronoa Zoro, într-o călătorie plină de peripeții și pericole pe mare. Serialul promite să ofere o perspectivă detaliată asupra vieții lui Luffy înainte de a deveni pirat.

Disponibil pe Netflix începând cu 31 august.

2. “Love is Blind: After the Altar” sezonul 4

Fanii reality show-ului “Love is Blind” vor fi încântați să afle că sezonul 4, intitulat “After the Altar”, este disponibil pe Netflix începând cu 1 septembrie. Acest sezon aduce împreună cupluri și persoane singure din ediția din Seattle, oferindu-le ocazia de a-și actualiza starea relațiilor lor. În plus, vom fi martorii unor momente tensionate și unor încercări de reconciliere între participanți. Un joc de fotbal american se anunță a fi momentul culminant al sezonului, aducând un suflu de distracție în atmosferă.

Disponibil pe Netflix începând cu 1 septembrie.

3. “Disenchantment: Partea 5”

Serialul de comedie fantastică “Disenchantment” în regia lui Matt Groening ajunge la final cu partea a 5-a. Războinica Queen Bean, ajutată de aliații săi magici Elfo și Luci, se confruntă cu Queen Dagmar și armata sa infernală. O confruntare epică va decide viitorul regatului Dreamland și, poate chiar al întregii lumi. Pe lângă provocările exterioare, Queen Bean se va confrunta și cu propriile demoni interioare, care ar putea duce la pierderea unei persoane dragi.

Disponibil pe Netflix începând cu 1 septembrie.

4. “Happy Ending”

Comedia romantică olandeză “Happy Ending” este o altă producție nouă pe Netflix în această săptămână. Filmul explorează viața cuplului Luna și Mink, care sărbătoresc un an de relație. Luna ascunde însă un secret: de la începutul relației, ea a simulat orgasmele. După ce păstrează acest secret mult timp, Luna propune ideea unui trio sexual pentru a revigora relația lor. Însă o noapte neașteptată petrecută cu activistul climatic Eve va duce relația lor într-un teritoriu necunoscut, punând la încercare legătura dintre ei și dezvăluind adevăruri incomode.

Disponibil pe Netflix începând cu 1 septembrie.

5. “Is She the Wolf?”

Serialul japonez de realitate “Is She the Wolf?” aduce în prim plan cinci bărbați și cinci femei care caută dragostea adevărată. Aceștia merg la întâlniri și lucrează împreună la proiecte de grup pentru a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, există o problemă: “lupii mincinoși”, adică anumite femei concurente care nu au voie să se îndrăgostească și trebuie să ascundă acest secret până la finalul jocului. Cine va reuși să-și găsească dragostea și cine va fi descoperit ca fiind un “lup”?

Disponibil pe Netflix începând cu 3 septembrie.

Filme care vor pleca de pe Netflix de pe 31 august:

A Knight’s Tale
If Beale Street Could Talk
InuYasha the Movie: Affections Touching Across Time
InuYasha the Movie 2: The Castle Beyond the Looking Glass
InuYasha the Movie 3: Swords of an Honorable Ruler
InuYasha the Movie 4: Fire on the Mystic Island
The Italian Job
Mean Girls
Moving Art: Seasons 1-3
Open Season
Open Season 2
Paranormal Activity
The Ring
Salt
Scream: Seasons 1-3
She’s Gotta Have It
Sister, Sister: Seasons 1-6
Sleepless in Seattle

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.