Nicușor Dan: Am obținut finanțare nerambursabilă în valoare de 25 milioane lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public din București

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 74 views

Lucruri bune pentru capitala! Nicușor Dan a atras investiții în valoare de 25 milioane lei pentru iluminatul stradal din București.

Nicușor Dan, a anunțat că factura noastră la energia electrică pentru iluminatul stradal va fi redusă, datorită obținerii unei finanțări nerambursabile în valoare de 25 milioane lei de către Primăria Capitalei de la Administrația Fondului de Mediu (AFM) pentru modernizarea sistemului de iluminat public din București.

Anunțul a fost făcut de primarul general, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook:

✅Vom plăti facturi mai mici la energia electrică consumată pentru iluminatul stradal.

✅Am obținut finanțare nerambursabilă de la Administrația Fondului de Mediu (AFM) în valoare de 25 milioane lei pentru modernizarea sistemului de iluminat public din Capitală.

✅Proiectul presupune eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public prin implementarea sistemului de telegestiune și utilizarea aparatelor cu tehnologie LED pe următoarele 15 artere: Drumul Taberei, Brașov, Virtuții, Crângași, Turda, Averescu, Mărăști, Sibiu, Drumul Sării, 1 Mai, Camil Ressu, Theodor Pallady, Ion Mihalache, Calea Griviței si Bd. Bucureștii Noi.

✅De asemenea, așteptăm aprobarea AFM a unei cereri în valoare de 50 de milioane de lei pentru alte 34 de artere din Capitală.

✅Prin investițiile realizate cu aceste finanțări nerambursabile, vom înlocui 10% din iluminatul public din București – aproape 13.000 de corpuri de iluminat, ceea ce presupune și reducerea cheltuielilor cu iluminatul public cu peste 10 milioane lei.

✅În plus, modernizarea sistemului de iluminat va contribui la creșterea siguranței cetățenilor și a traficului auto pe timpul nopții

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.