Mirela Retegan, mesaj important pentru momentul Show-ului de 1 iunie de la Sala Palatului!

de Florian
0 Comentariu 63 views

Mirela Retegan a explicat într-o postare pe Facebook de ce a preferat Sala Palatului și de ce o preferă pentru un show dedicat copiilor de ziua lor, 1 iunie!

Iată textul postării:

„De ce aleg Sala Palatului de 1 Iunie?
Pentru că sunt mamă și știu să aleg, așa cum ar alege o mamă pentru copilul ei.
În 25 de ani am făcut evenimente peste tot: în parcuri în care ne-a plouat, în Arenele Romane unde ne-a bătut soarele în cap de ne-a amețit și pe noi și pe spectatori, în mall-uri unde nu puteai arunca un ac pe jos…
Așa că, eu cu mâna pe inimă, recomand oricui vrea să aibă un 1 Iunie fericit, o sală de spectacol. Noi suntem în Sala Palatului. Să ne ajungă scena pentru cele 20 de personaje și sala pentru toți prietenii și pentru copiii din asociații, care sunt mereu invitații speciali la Zurli.
Vă aștept la Revelionul Copiilor, să dăm voce copiilor din noi.
Am scris o poveste frumoasă, despre cum s-a născut Lumea Zurli.
Pentru că nu am reușit să-i ofer Mayei surorei și frățioare , i-am inventat o lume plină de prieteni. Astăzi această lume aparține tuturor copiilor români , de pretutindeni.
De 1 Iunie vă promit bucurie în suflet, emoție în inimă, lacrimi de fericire și câteva ore minunate petrecute împreună cu copiii voștri.
Las în primul comentariu link-ul pentru bilete .
Vă aștept la Sala Palatului, pe 1 iunie la ora 11.00. Să petrecem împreună de Revelionul Copiilor!”

Sursa foto: Mirela Retegan

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.