Militari Shopping te invită la test! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 126 views

Militar Shopping a lansat o provocare. Îndrăgostiții trebuie să răspundă unui fel de ”Cupidon-test” despre celălalt din relație. Dacă partenerii dovedesc cât de bine se cunosc, câștigul e al lor.

Organizatorii au scris pe Facebook:

„Tu cât de bine îți cunoști jumătatea?  Vino alături de ea în Militari Shopping, răspundeți-i lui Cupidon la câteva întrebări despre voi și pecetluiți relația cu un lăcățel personalizat. În plus, puteți participa la campania noastră cu sute de premii instant, în limita stocului disponibil (produse cosmetice, invitații la spectacolele Circului Espinol) și cu marele premiu prin tragere la sorți  𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐣𝐮𝐫 𝐢̂𝐧 𝟐 𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐞𝐝𝐞𝐚𝐥, oferit de Militari Shopping în parteneriat cu VIP Business Voyage.
Perioadă înscriere cupluri: 14 – 24 februarie
Interval orar: zilnic, 14:00 – 20:00
Locație: Foodcourt Militari Shopping
Acces liber
Găsește-l pe Cupidon și hai să îți testezi dragostea!
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://www.militari-shopping.ro/…/nota-de-informare…
*Această campanie este susținută în exclusivitate de către Militari Shopping și nu este creată, sponsorizată sau administrată de către Facebook Inc. Campania se supune unor termeni și condiții detaliate într-un Regulament pe care îl poți descărca de aici: https://bit.ly/RegulamentMilitari_CampanieFebruarie”

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.