Mihaela Runceanu și Dj Lalla – arc peste timp

de Florian
0 Comentariu 49 views

Fără să vreau, mi-am amintit văzând moartea tragică a cunoscutei DJ Lalla de momentul dispariției unei alte vedete, cu peste trei decenii în urmă, Mihaela Runceanu. Ambele femei aveau în comun doar vârsta la care au murit, 34 de ani, dar și ocupația și anume arta muzicală.

Moartea în noiembrie 1989 a Mihaelei Runceanu a pus pe jar România. Erau un singur post de radio, un singur post TV, două ziare mari cu apariții zilnice, Scînteia și România Liberă. Radioteleviziunea națională difuza non-stop artiști români, Mihaela Runceanu, la 34 de ani, deși nu era căsătorită era pe val. Adulată la concerte, profesoară de canto, cu discuri scoase, lansase noul album Pentru voi, muguri noi, moartea sa a îngrozit România.

DJ Lalla avea tot 34 de ani, o carieră de care era mândră, avea comunicare bună pe rețele sociale, lucra la un radio. Culmea este că moartea sa este la „și altele”. Nu era o necunoscută în domeniu, dar nimeni nu vrea să știe și nici nu se interesează cum a murit această  femeie matură până la urmă, la 34 de ani nu mai ești puștoaică.

S-a spus că a venit la un iubit nou, cunoscut pe Tik Tok după despărțirea de fostul, că a dorit să înoate dar cam atât. Până acum nu am văzut un necrolg complet, adică să se facă o analiză a celei are a fost DJ Lalla, sunt doar speculații și detalii risipite despre sfârșit.

Nu știm la ce radio lucra, ce planuri avea, deși, repet, azi, informația este la putere.

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.