Mi Band 8 va fi lansat pe 18 aprilie împreună cu Xiaomi 13 Ultra

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 287 views

Mi Band 8, așteptată cu un design nou și funcții îmbunătățite față de predecesorul său, Mi Band 7, se pregătește să fie lansată alături de smartphone-ul emblematic Xiaomi 13 Ultra pe 18 aprilie. Xiaomi a confirmat că ambele produse vor fi lansate simultan la nivel global.

Mi Band este un nume cunoscut în segmentul de trackere de fitness, fiind recunoscut pentru calitatea și credibilitatea produselor sale. Mi Band 8 va avea un cadran în formă de pastilă cu ecran AMOLED și se va putea purta în diverse moduri, inclusiv ca pandantiv, așa cum a confirmat CEO-ul Xiaomi, Lei Jun.

Funcțiile de bază ale Mi Band 8 vor include monitorizarea continuă a ritmului cardiac, a somnului și a stresului, precum și monitorizarea oxigenului din sânge. Se așteaptă ca modelul standard să ofere conectivitate GPS prin intermediul unui telefon conectat, în timp ce un model Pro ar putea include GPS încorporat.

Mi Band 7 NFC este în prezent disponibilă în China la prețul de aproximativ 3500 Rs, în timp ce versiunea non-NFC costă aproximativ 2900 Rs. Acest dispozitiv nu a fost încă lansat în India.

Caracteristicile Mi Band 7 includ un ecran AMOLED de 1,62 inci, asistentul Xiao AI, 120 de moduri sportive, monitorizarea oxigenului din sânge, a ritmului cardiac și a somnului cu REM, urmărirea sănătății femeilor, PAI și multe altele.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.