Mediapart: 13 femei l-au acuzat pe Gerard Depardieu de agresiune sexuală

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 159 views

Actorul francez Gerard Depardieu se confruntă cu acuzații de agresiune sexuală, după ce site-ul de investigații Mediapart a publicat mărturiile a 13 femei care îl incriminează pentru fapte ce ar fi avut loc între 2004 și 2022. Aceste noi acuzații se adaugă plângerii din 2018 a actriței Charlotte Arnoux, care îl acuza de viol, iar Depardieu a negat acuzațiile, susținând că este nevinovat.

Conform surselor online, agresiunile ar fi avut loc pe platourile de filmare a 11 filme și în locuri publice. Trei femei au mărturisit în fața instanței, fără a depune plângere oficială. Mediapart menționează că unele actrițe au preferat să rămână anonime, în timp ce altele au vorbit sub pseudonim.

Un martor afirmă că agresiunile au fost comise în fața tuturor celor prezenți. Actrița Sarah Brooks îl acuză pe Depardieu că a încercat să o atingă, provocând râsul echipei de filmare, conform publicației Le Figaro. În 2007, regizorul Fabien Ontiniente i-ar fi raportat directorului de casting comportamentul nepotrivit al actorului și a menționat că a fost nevoit să formuleze declarații împotriva lui Depardieu.

Depardieu a răspuns acuzațiilor prin intermediul avocaților săi, negând oficial toate acuzațiile care ar putea fi considerate infracțiuni. Anul trecut, într-un interviu pentru Le Figaro, actorul afirma că trăiește cu dificultate în această perioadă, anticipând posibile atacuri asupra lui. Mișcarea feministă #MeToo a început în SUA, dezvăluind agresiunile sexuale și violurile comise de producători asupra actrițelor, ceea ce a dus la condamnarea la închisoare a lui Harvey Weinstein.

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.