Meciurile zilei în SuperLiga!

de Florian
0 Comentariu 59 views

Update ora 09.00:

CFR Cluj a cîștigat cu 2-1 în fața celor de la SEPSI. Clujenii au câștigat abia în minutul 90+6, în ultima fază a meciului prin reușita lui Karlo Muhar. CFR este pe locul 2 si are puterea să spere.

În play-out, Poli a pierdut cu 2-0 în fața celor de la UTA, ajungând pe ultimul loc ca „lanternă roșie”. UTA a preluat conducerea clasamentului cu 34 puncte.

Astăzi, se mai dispută în play-off, Rapid cu Universitatea Craiova iar în play-out, joacă Petrolul cu Botoșani.

În play-off mai sunt trei etape de jucat, în play-out, numai două până la încheierea sezonului 2023-2024 al Superligii.

 

Știre inițială:

Aseară, FCSB a devenit Campioana SuperLigii de Fotbal, la nouă ani de la ultima reușită în acest sens și la un an după ce a ratat titlul contra Farului, adversara de aseară de pe Arena Națională.

Etapa VII din play-off continuă astăzi, de la ora 21.00 cu un meci între ardeleni, în Gruia între CFR din Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe. CFR este pe locul patru cu același număr de puncte ca și CSU Craiova de pe 3 si speră să treacă de Farul pe locul 2 pentru a putea accede în preliminariile Conference League.

Mâine seară, etapa care  a decis campioana se încheie de la ora 21.00 cu meciul Rapid CSU Craiova. Rapid și Sepsi se resemnează cu situația din clasament dar oltenii trag și ei pentru locul 2, pe care deocamdată se află Farul care poate fi detronată în caz de victorie de echipele CSU și CFR.

Astăzi, în play-out,  Oțelul a trecut la limită de FC Hermannstadt, reușind să intre pe primul loc cu 33 puncte, când mai sunt de disputat doar două etape până la finalul stagiunii 2023-2024.

Astăzi, Poli Iași, ajunsă pe un periculos loc 9, se va înfrunta cu UTA Arad care e pe locul 3. Între cele două echipe este o diferență de 10 puncte, UTA are 31 iar Poli, numai 21 puncte. Poli, dacă ar câștiga ar urca pe locul 6, dacă va pierde, lucrurile vor sta foarte rău.

Mâine seară, Petrolul care e pe locul 5 cu 26 puncte primește vizita lui FC Botoșani, aflată pe 8 cu 21 puncte. O victorie a Botoșaniului o va face să urce în clasament, dacă nu, si pentru moldoveni, lucrurile se înrăutățesc.

Așadar, urmează încă două zile de lupte dure pentru orgolii pe de o parte și supraviețuire pe de altă parte.

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.