“MAMA” – Jennifer Lopez în THE MOTHER. Din 12 mai pe Netflix

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 684 views

Jennifer Lopez revine în lumina reflectoarelor în filmul “The Mother”, alături de Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael Garcia Bernal. Filmul va fi disponibil pe Netflix începând cu 12 mai. În acest thriller, o asasină se ascunde de forțe periculoase și iese la iveală pentru a-și proteja fiica pe care a abandonat-o cu ani în urmă.

Película este regizată de Niki Caro, având ca scenariști pe Misha Green, Andrea Berloff și Peter Craig. Producătorii filmului sunt Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Roy Lee, Miri Yoon, Marc Evans și Misha Green, iar Molly Allen este producător executiv.

Născută pe 24 iulie 1969 în cartierul Bronx din New York, Jennifer Lopez a devenit cunoscută pe plan internațional în anii ’90 datorită rolurilor principale din filmele “Selena” și “Anaconda”. În 1999, a debutat în industria muzicală cu albumul “On the 6”, ce include single-urile de succes “If You Had My Love” și “Waiting For Tonight”. De-a lungul carierei, a lansat alte șapte albume de studio, iar în total, discurile ei s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare, conform news.ro.

VENGEANCE IS A MOTHER este un film plin de acțiune și suspans, ce urmărește povestea unei asasine periculoase care s-a ascuns timp de ani buni în sălbăticia Alaskăi. În încercarea de a-și salva fiica pe care a iubit-o întotdeauna de la distanță, ea revine în scenă, pregătită să facă totul pentru a-și proteja copilul. Lansat special de Ziua Mamei, acest film îi are în rolurile principale pe Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael Garcia Bernal. Nu pierdeți ocazia să urmăriți acest thriller emoționant, disponibil exclusiv pe Netflix începând cu 12 mai.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.