MAE atenționează: În Bulgaria, greva producătorilor agricoli a blocat punctele de frontieră!

de Florian
0 Comentariu 31 views

Protestele din Bulgaria afectează circulația spre și dinspre Bulgaria. MAE de la București a emis, conform Agerpres, citată de Pro TV o atenționare privind Bulgaria:

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Bulgaria că, începând cu data de 18 septembrie 2023, Asociaţiile Producătorilor de Cereale şi Fermierilor din această ţară vor organiza activităţi de protest la nivel naţional, prin blocarea circulaţiei rutiere, cu resurse umane participante şi tehnică agricolă specifică. Circulaţia va fi blocată pe drumurile republicane (naţionale sau europene) adiacente/aferente, inclusiv în zona punctelor de frontieră Ruse (corespondent PCTF Giurgiu), Vidin (corespondent PCTF Calafat), Kardam (corespondent PCTF Negru Vodă), Durankulak (corespondent PCTF Vama Veche) şi Silistra ferry (corespondent PCTF Ostrov).

Se recomandă cetăţenilor români să urmărească cu atenţie situaţia din zonele respective, iar conducătorilor auto să respecte strict semnalizarea rutieră temporară montată şi indicaţiile/semnalele organelor de control aflate la faţa locului.

În  perioada desfăşurării activităţilor de protest, este posibil ca, pentru durate de aproximativ 1-2 ore, unele categorii de drumuri să fie închise circulaţiei rutiere, la fel şi circulaţia prin punctele de frontieră menţionate şi în zonele adiacente acestora. În această perioadă, este posibil să se formeze coloane de autovehicule, în special de automarfare”.

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.