Legendara Posh Spice a împlinit 50 de ani!

de Florian
0 Comentariu 60 views

Posh Spice este numele sub care a fost cunoscută Victoria, commponentă a trupei Spice Girls. Ea a împlinit 50 de ani, consemnează Pro Tv.

Între timp, muzica este de mult o amintire. Victoria a devenit doamna Victoria Beckham,, soția starului fotbalului mondial David Beckham, azi antrenor de top în fotbalul nord-american,  a devenit mamă și femeie de afaceri. Linia sa de modă îmbracă de la colegele sale de trupă, Melanie Brown ori Melanie C, la actrițe precum Eva Longoria ori cunoscuta fostă prințesă și actriță, Meghan Markle, cumnata viitorului rege William al Marii Britanii.

David Beckham și soția sa sunt și adevărate staruri ale Instagram, scrie sursa citată.

Fotbalistul de 48 de ani are peste 87 milioane de fani pe Instagram. Pentru ei, soțul Victoriei a scris un mesaj, însoțit de un video omagial pentru Victoria:

„La mulți ani frumoasei mele soții. Ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai realizat și ceea ce ai construit, Posh Spice, femeie de afaceri și, bineînțeles, soția mea”

Sursa foto: Pixa Bay

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.