Ioan Hollender vine la Universitatea de Vest din Timișoara! Vezi programul întâlnirii!

de Florian
0 Comentariu 63 views

„Scena și Culisele Ieri și Azi” este un eveniment special, organizat în cadrul Timișoara Ideas Fest, care va avea loc joi, 9 noiembrie, la ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

„Timișoara Ideas Fest” este un proiect de anvergură, dedicat ideilor și oamenilor care inspiră comunități.
Evenimentul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii și cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

Organizatorii au scris pe Facebook:

”Ioan Holender este muzician, bariton, impresar artistic și director managerial austriac de operă, originar din România. Ioan Holander este cel mai longeviv director managerial al celebrei instituții muzicale fanion Wiener Staatsoper. Moderatorul serii va fi Sever Voinescu, care ne va ghida printr-o conversație interesantă și captivantă cu Ioan Holender.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, prin completarea formularului de înscriere disponibil la: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc9BcZxHe133n…/viewform
Vă așteptăm cu drag la „Scena și Culisele Ieri și Azi” pentru a trăi o seară plină de inspirație și cultură. Nu ratați această ocazie de a fi martorii unei discuții memorabile!”
Sursa foto:  Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.