Întrecerea Gulașurilor are loc pe 12 octombrie 2024, la Ferma de Biodiversitate Cobor
Organizatorii au scris pe Facebook:
„Ferma de Biodiversitate Cobor organizează Întrecerea Gulașurilor pe data de 12 octombrie 2024, unde echipele participante vor găti gulaș folosind carne de Sură de stepă, furnizată de organizatori.
Atenție: Toți participanții trebuie să prezinte în dimineața evenimentului o adeverință medicală eliberată de medicul de familie sau specialist, care să ateste că sunt apți să gătească și să servească publicul (clinic sănătoși).
Organizatorii vor asigura fiecărei echipe de bucătari următoarele resurse:
5 kg de carne de Sură de stepă, din producția proprie a fermei, sacrificată în abatorul acesteia
o masă și o bancă de lemn pentru organizarea fiecărei bucătării
loc special amenajat pentru foc
apă potabilă
lemne pentru foc
farfurii, tacâmuri, pâine și șervețele pentru servirea musafirilor
Programul evenimentului:
8:00 – 9:00 – Sosirea și instalarea echipelor
9:00 – 13:00 – Gătirea gulașului
13:00 – 13:30 – Predarea gulașului pentru jurizare
13:00 – 15:00 – Servirea publicului
16:00 – 17:00 – Premiere și moment artistic
Locul de desfășurare: Ferma de Biodiversitate Cobor”
Sursa foto: Facebook