Humanitas – eveniment pe 19 mai 2024 la Ateneul Român! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 56 views

„Capitalismul încotro?” este titlul conferinței organizate de Editura Humanitas și va avea loc la Ateneul Român, pe 19 mai 2024, de la ora 17.30.

Organizatorii au scris pe Facebook:

„Conferință cu tema 𝐂𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐢̂𝐧𝐜𝐨𝐭𝐫𝐨? susținută de 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐌𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐚𝐧, expert în inteligență economică, urmată de un dialog cu 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐋𝐢𝐢𝐜𝐞𝐚𝐧𝐮
Peste 8 miliarde de indivizi conviețuiesc astăzi pe planetă în sisteme politice și culturale diferite, dar împărtășind un țesut economic comun: capitalismul. În forme embrionare ori sofisticate, în piața liberă ori încorsetat de dirijism, el continuă să producă prosperitate pe toate meridianele, scoțând sute de milioane de indivizi din sărăcie și oferind perspective fără precedent. Și totuși suntem la un moment de cotitură în care tot mai multe voci arată acuzator în direcția lui. Criza COVID a schimbat raportul de forțe între public și privat, digitalizarea galopantă spulberă comunitățile vechi, ecologia chestionează modelele de societate, clasa de mijloc occidentală e în derută, iar inteligența artificială pregătește un cutremur major. Așadar, capitalismul încotro? A prezice viitorul e o nebunie. Vom încerca doar să îi creionăm conturul.
Bilete pentru conferința 𝐂𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐢̂𝐧𝐜𝐨𝐭𝐫𝐨?: https://eventbook.ro/other/bilete-capitalismul-incotro”

Sursa foto: Humanitas

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.