Grila de toamnă a programelor TVR! Se închid emisiuni, altele revin în forță!

de Florian
0 Comentariu 89 views

Grila de toamnă a TVR va suferi modificări. Pe canalul TVR1, va dispărea sigur emisiunea -concurs „O vedetă populară”, prezentată de Iuliana Tudor.

Totuși, televiziunea publică o va păstra pe realizatoare, în spațiul emisiunii fiind transmise fie reluări de concerte și festivaluri de folclor prezentate de Iuliana Tudor, fie noi festivaluri cu ea în rol de prezentator, scrie Pagina de Media.

Emisiunea Câștigă România! prezentată de Virgil Ianțu, care de pe TVR2 a ajuns pe TVR1, ar putea fi închisă, deși încă mai există negocieri. Aceasta a fost un format care în trecut se numise Vrei să fii miliardar/milionar? fiind prima oară la Prima TV, arată sursa citată.

Pe TVR2, Emisiunea Marinei Almășan revine. Este vorba de „Rivalii”, îndrăgita producătoare anunțând atât pe pagina personală de Facebook și pe cea a emisiunii ( a propos, noutatea este că pagina „Rivalii”  va „suferi” puțin la frumusețe, adică va fi supusă unor reporiectări de stil și performanță) că în mai puțin de o săptămână vor începe filmările.

Așadar, va fi o toamnă plină de surprize pe canalele TVR!

Sursa foto:  Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.