Gelu Vișan consideră că AUR e la un pas de invalidare!

de Florian
0 Comentariu 69 views

Gelu Vișan este un analist politic cunoscut. Acesta a fost invitat recent, scrie psnews.ro, la emisiunea Puterea Știrilor, moderată de jurnalista Marinela Angheluș.

Analistul politic, scrie sursa citată, a spus clar că AUR funcționează „contra legii partidelor politice” pentru că „nu are filiale județene”.

Analistul politic consideră că AUR este o fabrică „de făcut bani” și ca atare, ar fi la un pas de invalidare a candidaturilor:

„În opinia mea, AUR-ul este la un pas de invalidare a tuturor candidaturilor din România. Conform legii partidelor politice, articolul 28, dacă nu mă înșel, pot să și caut în timpul emisiunii. Ei trebuie să aibă contabilitate proprie, derivată din contabilitatea mare la nivelul fiecărei organizații județene trebuie să aibă președinte de filialaă cu filială cu personalitate juridică la nivelul că acuma înțelegeți fenomenul.

De ce cere IBAN la București și cum ajung banii direct la ei și nu trec prin filiala județeană pentru că nu au filiale județene. Deci este singurul partid din România care funcționează împotriva legii partidelor politice. Stai, motiv de invalidare. Ei nu au filiale județene alese, ci doar niște personaje numite și cine de mai mulți bani trece după aia”

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.