Gabriela Firea declară că va tranșa chestiunea candidaturii la Primărie în ședința PSD!

de Florian
0 Comentariu 57 views

Gabriela Firea nu se mulțumește cu statutul de „candidat deocamdată” pentru Primăria Generală a Capitalei din partea PSD.

Intervenția Gabrielei Firea la Prima News, citată de News.ro  pune accentul pe faptul că  în atmosfera politică social-democrată se simte fofilarea PSD în a se decide dacă este sau nu candidat:

„În privinţa Bucureştiului, ştiţi, mi se spune, tu trebuie să te hotărăşti şi eu am spus de fircare dată, şi asta pot să spun public, nu e nicio discuţie confidenţială sau vreun secret că eu sunt foarte hotărâtă, știu ce am făcut în cei 4 ani de primar, pe ce echipă m-am bizuit, pe ce tehnicieni, ce proiecte am lăsat la Primăria Capitalei şi ştiu ce s-a întâmplat în cei trei ani şi ceva. Problema este că politica este un sport de echipă, dacă nu suntem împreună în echipă dornici să revenim la primărie şi să facem lucruri pentru oameni (..) Eu nu pot de una singură, eu nu sunt un haiduc, să mă duc să spun, gata, m-am supărat că există o ezitare şi nu sunt anunţată oficial, eu mă duc şi îmi fac culoar separat. Eu sunt membru al acestei echipe şi aici rămân, în această echipă. Am votat PSD şi când nu eram membru PSD”

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.