Event by Ioana Gamen te invită la Armonic Fest! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 106 views

În zilele de  𝟔-𝟕 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la 𝐏𝐨𝐚𝐫𝐭𝐚 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐞 din Iași, Event by Ioana Gamen te invită  la 𝐀𝐫𝐦𝐨𝐧𝐢𝐜 𝐅𝐞𝐬𝐭!

Pe Facebook, organizatorul a scris:

”𝐀𝐫𝐦𝐨𝐧𝐢𝐜 𝐅𝐞𝐬𝐭 este un amestec captivant de natură, muzică și activități inedite care își propune să ofere o experiență memorabilă pentru toți participanții. Este despre noi, despre tine, despre cei care iubesc viața, natura și muzica. Este locul unde poți veni cu familia, cu prietenii, chiar și cu cățelul.
Scopul Armonic Fest este de a aduce comunitatea împreună, oferind o experiență culturală și de divertisment într-un cadru natural și inedit.
Pe parcursul celor două zile de festival, se vor desfășura activități și ateliere atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
𝐂𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐞:
Pe 6 iulie te invităm la „𝐙𝐚𝐢𝐚𝐟𝐞𝐭 𝐜𝐮 𝐓𝐫𝐞𝐢 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐥𝐞”, unde poți să te bucuri de vechi cântări de cârciumă și muzici de parfum oriental iar pe 7 iulie te invităm alături de 𝐂𝐨𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐒𝐢̂𝐫𝐠𝐡𝐢 𝐬̦𝐢 𝐓𝐚𝐫𝐚𝐟𝐮𝐥 𝐉𝐞𝐚𝐧 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚𝐧𝐮`, să redescoperi farmecul muzicii de mahala (romanțe pasionale, tangouri înfiorătoare, dansuri lăutărești înflăcărate).
Mai multe detalii despre programul festivalului și bilete în curând.”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.