Este Grindeanu „săgeata” unor servicii secrete străine?

de Florian
0 Comentariu 58 views

Generalul Ioan Talpeș, fost șef SIE și fost consilier al fostului șef al PSD și șef de stat Ion Iliescu a declarat la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, că el personal, în întâlnirile de lucru din Occident, a fost întrebat de omologii săi din servicii despre Sorin Grindeanu.

Fostul oficial a precizat că întrebările i-au venit din SUA și din state vest-europene. În jargonul de  intelligence, „săgeata” este un oficial al unui stat care face lobby pentru un alt stat prin intermediul serviciilor secrete. „Săgeată” este folosit în general pentru bărbați.

Ion Mihai Pacepa. general de Securitate în lucrările sale vorbea de femei atrase de serviciile străine numite „rândunici”.

Așadar, nu se știe dacă Adrian Grindeanu, fost premier a fost sau nu recrutat de un serviciu străin. Rareș Bogdan spunea aseară la emisiunea Ancăi Alexandrescu faptul că acceptarea lui la Transporturi a fost agreată de PNL „ca să fie liniște” în Coaliție, semn că PSD îl dorea acolo.

Coroborând aceste informații și având în vedere câte interese străine sunt în investițiile coordonate de Ministerul Transporturilor, se pare că Sorin Grindeanu ar fi de dorit să fie îndepărtat chiar de Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.