Din 2 decembrie, la Aeroportul Otopeni se va ajunge mai rapid pe linia 100!

de Florian
0 Comentariu 123 views
De sâmbătă, 2 decembrie, se va putea ajunge cu autobuzul mai rapid din centrul Bucureștiului până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, arată un comunicat al Primăriei Generale a Capitalei.
Linia 783 devine 100, iar autobuzul va opri doar în stațiile care sunt principalele puncte de legătură cu alte linii importante: Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Presei, Aeroport Băneasa, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă (Plecări), Aeroport Henri Coandă (Sosiri).
Pe sensul spre Piața Unirii vor fi efectuate opriri în stațiile: Aeroport Henri Coandă, Primăria Otopeni, Aeroport Băneasa, Piața Presei, Piața Victoriei, Piața Romană, Piața 21 Decembrie 1989, Piața Unirii.
Linia 100 va funcționa 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare între vehicule va fi de 15 minute ziua și 30 de minute noaptea, se arată în comunicat.
Tot de sâmbătă, 2 decembrie, traseul liniei de autobuz 442 va fi modificat, cu trecere pe la Aeroportul „Henri Coandă”.
Parcul de vehicule al liniei 442 va fi suplimentat, astfel că autobuzele vor circula la un interval de 20 de minute la orele de vârf.
Cele două decizii au fost luate ca urmare a numeroaselor sugestii venite din partea bucureștenilor și a datelor culese din teren, arată sursa citată.
Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.