Declarația lui Florinel Coman dupa ratarea titlului!

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 350 views

În partida de duminică seara cu Farul, unde FCSB a pierdut cu 2-3, Florinel Coman, în vârstă de 25 de ani, s-a distins drept cel mai valoros jucător, oferind două pase decisive. Cu toate acestea, contribuția sa nu a fost suficientă pentru a ridica FCSB la victorie. Coman a răspuns în termeni restrânși reporterilor la finalul meciului.

De-a lungul acestui play-off, Florinel Coman s-a manifestat în mod remarcabil, cu 4 goluri și 5 pase decisive în 9 etape, totuși nu a reușit să-și ducă echipa spre titlu.

Cu toate că FCSB a fost în avantaj cu 2-0 și părea să aibă controlul meciului, echipa a suferit o înfrângere cu 2-3 la Ovidiu, în fața Farul.

„O decepție enormă. De la 0-2 la 3-2. Ei au meritat să câștige, nu știu ce altceva să mai spun, sunt extrem de supărat. Îi felicit, au condus întregul campionat. Regret că am venit aproape și în penultima etapă, dar am pierdut din nou”, a declarat Florinel.

Când a fost întrebat despre cum a reușit FCSB să scape victoria din mână, transformând un 2-0 într-un 2-3, Florinel a comentat: „Ați văzut la televizor cum am pierdut. De la 0-2, niște greșeli, asta este”.

Florinel Coman nu a jucat tot meciul cu Farul. A solicitat să fie înlocuit spre finalul partidei, cedându-i locul lui Billel Omrani în minutul 90+1.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.