De la “Micul Hercule” la adultul Richard: povestea cel mai puternic băiat din lume care și-a schimbat pasiunea la vârsta de 30 de ani

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 260 views

La vârsta de opt ani, Richard Sandrak era desemnat “cel mai puternic băiat din lume”, datorită masei sale musculare bine dezvoltate. Cu toate acestea, la vârsta de 30 de ani, el nu mai practică antrenamente atât de intense ca în copilărie.

Richard s-a născut în Ucraina și a crescut în Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, după ce părinții săi au emigrat acolo. El afirmă că doar 1% din greutatea sa corporală constă în grăsime, ceea ce poate fi un factor de risc pentru sănătatea sa, conform publicației Mirror.

În copilărie supranumit “Micul Hercule”, Richard Sandrak impresiona prin fizicul său de atlet profesionist. Cu toate acestea, îngrijorările cu privire la comportamentul tatălui său erau constante, acesta forțându-l pe Richard să mănânce salată în timp ce el savura pizza în fața lui.

La 30 de ani, Richard rămâne într-o formă fizică de invidiat, dar și-a schimbat interesul față de sporturi și nu le mai practică atât de mult ca în trecut.

”Niciodată nu i-a permis să mănânce anumite alimente, pe care oamenii obișnuiți le consumau, a urmat întotdeauna o dietă strictă. Îi era permis să mănânce doar fructe, legume și carne slabă. Când îi era foame, între mese, avea voie să mănânce doar salată”, se discută în filmulețul de pe youtube.

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.