David Popovici este oficial Student la Universitatea din București (Facultatea de Psihologie și Științele Educației)

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 60 views

Înotătorul de top, David Popovici, a anunțat oficial că va urma studiile la Universitatea din București începând cu acest semestru de toamnă. Tânărul sportiv a ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE), arătând o pasiune și o înclinație clară către acest domeniu.

Popovici a subliniat valoarea de a avea familia și prietenii în apropiere pe parcursul acestei noi etape din viața sa, indicând că acesta este “cel mai bun mediu de formare”. Întâlnirile studenților și ale profesorilor vor avea loc pe campusul Universității din București, situat în Panduri.

Fără a neglija angajamentul său sportiv, David a afirmat cu încredere că alegerea sa este cea corectă. În același timp, se așteaptă ca activitatea academică să meargă mână în mână cu atingerea de noi performanțe în înot, domeniu în care a obținut deja rezultate remarcabile.

Cu privire la următorii trei ani de studiu la FPSE, Popovici speră să fie surprins de diversitatea cunoștințelor pe care le va dobândi și de abordarea unică a profesorilor asupra domeniului care îl pasionează. Mai mult decât atât, își dorește să întâlnească oameni cu care să poată construi legături puternice și valoroase.

Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din ❤ București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că 🔝 cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.
Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri.
🙌 Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul.
🤩 Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate. a declarat David Popovici pe pagina sa de facebook.

Sursa foto: Facebook David Popovici

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri dezvoltat de echipa SEO AGENCY RO. 

Știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

 

Date comerciale

  • SEO MARKETING AGENCY SRL
  • CUI: 41380160
  • Reg. Com: J15/1263/2019
©2022-2023 EQY News All rights reserved.