Constantin Enceanu, concert aniversar pe 6 aprilie 2024! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 769 views
Constantin Enceanu  invită publicul la Concertul Aniversar „Stai cu mine omule,sa-ti cant!”, ocazionat de împlinirea a 35 de ani de cantec romanesc și a 60 de ani de viata, la Sala Palatului Bucuresti pe 6 Aprilie 2024 la ora 19:00

Vedeta muzicii populare Constantin Enceanu își invită publicul la o dublă sărbătoare: pe 6 aprilie celebrul interpret de muzica populara aniversează 35 de ani de carieră și 60 de ani de viață, într-un spectacol de mare amploare, găzduit la Sala Palatului.  Concertul Stai cu mine, omule săţi cânt” va fi un regal ce va reuni soliști îndrăgiți din toate regiunile țării.

Organizatorii au scris pe Facebook:

”Spectatorii se vor bucura de întâlnirea cu nume mari ale scenei româneşti: Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuț Fulea, Viorica și Ioniță de la Clejani, Monica  Anghel, Marcel Pavel.  participarea extraordinară a Orchestrei „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului va fi indragita prezentatoare TV Iuliana Tudor.

Un simbol al muzicii populare olteneşti, cu o voce inconfundabilă, Constantin Enceanu este un adevărat păstrător şi continuator de folclor autentic românesc. Melodiile sale aduc bucurie publicului, iar piesele sale de referinţă îl situează în topurile muzicale de gen. Constantin Enceanu trăieşte pentru cântec şi pentru public, de aceea mesajul pieselor sale a ajuns de fiecare dată în sufletul admiratorilor.

Invitati: Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanesu, Ionut Fulea, Viorica si Ionita de la Clejani, Monica Anghel, Marcel Pavel + invitati surpriza.
Acompaniaza: Orchestra “Lautarii” din Chisinau
Dirijor: Nicolae Botgros
Prezinta: Iuliana Tudor

Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare:  DMB MUSIC RECORDS SRL , CIF 14978044, BUCURESTI”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.