Concertino Accordion Band concert by Events by Ioana Gamen pe 28 mai 2024 la Iași! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 49 views

Concertino Accordion Band  este un concert orfanizat de  Events by Ioana Gamen pe 28 mai 2024 la Iași!

Organizatorii au scris pe Facebook:

„Suntem încântați să vă prezentăm doi artiști talentați care vor fi alături de Concertino Accordion Band, într-o seară plină de ritm și energie, pe data de 28 Mai la Casa de Cultură a Studenților din Iași!

𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐏𝐨𝐩𝐚 – Un tânăr balerin solist, dansator și coregraf cu o carieră  mpresionantă! Absolvent al Colegiului Național de Artă “Octav Bancila” în secția coregrafie, Ștefan și-a continuat studiile la Universitatea de Arte “George Enescu”, obținând licența în coregrafie. Cu 15 ani de experiență în dansul sportiv alături de Georgiana Dimitrescu, au obținut rezultate remarcabile, inclusiv locul 7 la Campionatul Mondial de Junior 2 în secțiunea Latino.
𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐃𝐢𝐦𝐢𝐭𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮 – O altă stea în ascensiune a dansului, Georgiana este o balerină, dansatoare și coregrafă talentată. Absolventă a Colegiului Național de Artă “Octav Bancila”, și-a continuat studiile la Universitatea de Arte “George Enescu”, obținând diploma de licență și masterat în “Artele spectacolului”. În prezent, urmează studiile la U.N.A.G.E în secția de regie. Timp de 15 ani, a fost partenera de dans a lui Ștefan Popa, construind o carieră impresionantă împreună.
Amândoi dansează pe scena Operei Naționale Române din Iași, în proiecte ale Universității de Arte “George Enescu” și alte colaborări externe.
Nu ratați ocazia de a-i vedea pe acești doi artiști extraordinari în acțiune, alături de Concertino Accordion Band, pentru o seară plină de emoție! ♥️
𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢: 28 Mai
𝐎𝐫𝐚: 19:00
𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞: iabilet.ro”

Sursa foto: Arhivă

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.