Climate Change Summit la București, 19-20 octombrie 2023, Ediția a II-a! Au început înscrierile! Vezi lista vorbitorilor!

de Florian
0 Comentariu 272 views

Pro TV anunță că a doua ediție a Climate Change Summit, un proiect organizat de Social Innovation Solutions, organizaţie activă în sustenabilitate, impact social şi inovaţie, cu sprijinul BRD Groupe Société Générale în calitate de inițiator și partener fondator, a deschis sesiunea de aplicații pentru cei care vor să participe la acest  eveniment.

Înscrierile se fac în baza completării acestui  formular, cei interesați putând participa fizic la eveniment pe 19-20 octombrie, sau online, pe site-ul climatechange-summit.org.

Francois Bloch, CEO-ul BRD Groupe Société Générale. a declarat, citat de Pro TV:

„Am gândit Climate Change Summit ca pe o platformă deschisă, o scenă oferită dezbaterii și dialogului, având în minte că nimeni nu poate oferi soluții de unul singur. Trebuie să fim împreună, o comunitate unită care urmărește același țel: un viitor sustenabil. Este un angajament pe care trebuie să-l luăm atât la nivel personal, ca indivizi, cât și la nivel de companie sau instituțional. Este absolut necesar ca modul în care trăim și în care concepem economia să fie regândite prin prisma sustenabilității. Ediția de anul trecut ne-a dat speranțe în privința deschiderii societății către aceste idei și dorim să continuăm să construim în acest sens la cea de-a doua ediție a Climate Change Summit, la care vă invit călduros să participați!”.

Pro TV mai scrie că la eveniment vor vorbi:

„Elina Bardram, Head of International Relations Unit, DG Clima, Comisia Europeană; Hans van der Loo, Președinte, Institute of Integrated Economic Research; Peter Elwin, șeful programului Food & Land Use, Planet Tracker; Georgia Elliott Smith, Managing Director, Element Four, Paolo Piffaretti, CEO, Carbon X; François Bloch, CEO, BRD Groupe Société Générale; Céline Coulibre-Duménil, Director CSR, Auchan Retail International sau Flavia Popa, Secretar General, BRD Groupe Société Générale.”

Sursa foto: Pro TV

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.