Astăzi, la Rivalii: „Cum arăți sau cum ești?”

de Florian
0 Comentariu 63 views

Tema dezbătută astăzi de Rivalii a fost una pe măsură: este important cum arăți sau cum ești ca suflet. Tema mie îmi aduce aminte de un film mut cu Charlie Chaplin. El, vagabond, cumpăra flori de la florăreasa nevăzătoare dar pe care el o vedea frumoasă.

Reușeste să strângă bani și ea își recapătă vederea. El rămâne la fel de peticit și vagabond deși banii strânși de el muncind erau o mică avere. Ea vede din nou, el vine să o salute, dar ea se face că nu-l vede. Doar atunci când din greșeală îi atinge încheietura mâinii, simte că el era cel ce o ajutase.

Așadar, contează cum arătăm sau cum suntem pe interior? Crina Matei, Mihai Gruia Sandu, Maria Nagy  au fost invitații de excepție ai emisiunii, alături de alți invitați la fel de excepționali.

Marina și Dan, ca de obicei, au fost la înălțime, ceea ce nu este chiar ușor chiar dacă ei sunt veteranii unei lumi care din păcate se îngustează.

Recent, Teleenciclopedia a împlinit 59 de ani de la prima ediție. Piesa cântată la pian de maestrul Dan Grigore când era student și vocea lui Mihai Gruia Sandu rămân memorabile.

Eu zic că e sărbătoare să vezi la televizor oameni care ți-au marcat existența. Sufletul și imaginea lor te fac și pe tine să crești și să arăți într-un fel sau altul.

Sursa foto: Rivalii

 

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.