Arkäse invită la degustări de brânzeturi la Oradea și București în perioada 31 mai -2 iunie 2024! Vezi programul!

de Florian
0 Comentariu 47 views

Arkäse invită la degustări de brânzeturi la Oradea și București în perioada 31 mai -2 iunie 2024!

Organizatorii au scris oe Facebook:

„În acest weekend, între 31 mai și 2 iunie, brânzeturile maturate de calitate premium Arkäse pot fi degustate în două locații speciale! Ne puteți întâlni atât la Oradea, cât și la București, nu ratați ocazia!

Cele mai fine brânzeturi și alte produse lactate, realizate din lapte local, le găsiți aici:
Cetatea Oradea – Salonul Vinurilor Millésime
Perioada: 31 mai – 2 iunie
Salonul Vinurilor Millésime se desfășoară pentru a șasea oară în Cetatea Oradea. Este punctul de întâlnire pentru iubitorii de vinuri și produse de calitate premium, unde nu doar vinuri excelente, ci și brânzeturile maturate Arkäse, realizate din lapte local, pot fi degustate. Vor fi prezenți 24 de crame, peste 200 de tipuri de vinuri și prezentări de specialitate. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de produsele locale de calitate și de compania plăcută!
București, Curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale
Perioada: 31 mai – 2 iunie
Acest eveniment este o oportunitate excelentă pentru producătorii români de a-și prezenta produsele tradiționale și montane. Oferta reflectă excelența produselor locale, iar noi vom fi acolo pentru a discuta personal despre pasiunea noastră pentru brânzeturi și modul în care le producem. Vom răspunde cu plăcere la toate întrebările voastre!
Vă așteptăm cu drag pe toți în ambele locații!”

Sursa foto: Facebook

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.