Anchetă a IGPR! Senator român implicat!

de Florian
0 Comentariu 35 views

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a ajuns în atenția IGPR. Deși are imunitate parlamentară, Diana Iovanovici Șoșoacă este anchetată, scrie B1TV pentru că s-ar fi fotografiat pe o motocicletă a Poliției Române și în uniforma Armatei Române fără să aibă acest drept, într-un clip de campanie electorală.

IGPR a precizat:

„vând în vedere imaginile apărute în spațiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma și folosește motocicleta de serviciu a unui agent de poliție, Centrul de Informare și Relații Publice al IGPR face următoarele precizări:

Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituției cu o persoană aflată în campanie electorală și folosirea echipamentelor și a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidați ori partide politice.

De asemenea, conducerea a dispus de urgență efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislației electorale și ale Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului.

Reafirmăm angajamentul de a menține integritatea și neutralitatea în toate acțiunile noastre și de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”

Sursa foto: Pixa Bay

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.