Acces gratuit la Mariage Fest 2023 cu parola…

de Redactor Alexandru Razvan
0 Comentariu 298 views

Pentru toți cei care urmează să se căsătorească anul acesta, această oportunitate nu trebuie ratată, deoarece veți putea achiziționa la cele mai bune prețuri din piață rochii de mireasă, costume pentru miri, verighete, invitații și toate celelalte elemente necesare pentru nunta voastră.

În plus, evenimentul oferă oportunitatea unică de a descoperi un inel cu diamante, platină și email, creat în mod 100% manual, în valoare de 5000 de euro (brandul Imimi), pe care organizatorii îl oferă cadou vizitatorilor.

Pentru a beneficia de acest eveniment, puteți accesa gratuit cu parola HOTNEWS.RO, în loc să plătiți un bilet în valoare de 25 de lei. În plus, veți putea participa la campania inelului de 5.000 euro, precum și la multe alte concursuri cu premii atractive.

Mariage Fest, 24-26 Martie la Palatul Parlamentului, detalii pe www.mariagefest.ro și pe Facebook: https://www.facebook.com/mariagefest/

Sursa informatii: www.hotnews.ro

RECOMANDĂRI EQYNews.ro

Lasă un comentariu

EQY NEWS

Portal de știri din Business, Life, Politica, Sănătate, Tehnologie și multe alte lucruri utile speciale pentru cititori.

©2022-2024 EQY News All rights reserved.